به گزارش ایبِنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، دکتر مهری ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: این بانک در سال ۹۹ در راستای تحقق اهداف و سیاست های اعتباری خود، ۲۱ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال در قالب ۲۹۸ فقره تسهیلات به طرح های دانشبنیان پرداخت کرده است.
وی افزود: سال گذشته در اعطای تسهیلات یاد شده که به ۹۹ شرکت دانش بنیان اختصاص یافته است، رشد بیش از ۱۰۰ درصدی را شاهد بودیم. دکتر مهری خاطرنشان کرد: بانک صنعت و معدن از سال ۹۷ تاکنون در مجموع ۷۳۶ فقره تسهیلات به ۲۵۲ شرکت دانش بنیان پرداخت نموده است که گام مهمی در جهت حمایت از تولید با کیفیت و قابل رقابت در بازارهای جهانی محسوب می شود.
وی بیان داشت: برای نیل به هدف دستیابی به توسعه پایدار لازم است با استفاده از مزیت های نسبی موجود در هر منطقه کشور و استفاده از پتانسیل نیروی انسانی متخصص در جهت نوسازی و بهسازی بخش صنعت و معدن و کاهش وابستگی صنایع مختلف و جلوگیری از خام فروشی حرکت کرده و زمینه صادرات محصولات داخلی را فراهم نماییم.
دکتر مهری یاد آور شد: در جهت فراهم آوردن بستر مناسب برای همکاری بانک با بخش صنعت و مراکز تولید علم و فناوری نیز بانک صنعت و معدن تفاهمنامه هایی با جهاد دانشگاهی و دانشگاه های امیرکبیر و صنعتی شریف با رویکرد استفاده مطلوب از توانمندی های آنان در راستای اجرای پروژه های تحقیقاتی، کاربردی و عملیاتی و بومی سازی آنها منعقد نموده است و در سال جاری نیز به دنبال گسترش این همکاری ها و تقویت تعامل سازنده با مراکز یادشده و تأمین مالی مؤثر شرکت های دانش بنیان هستیم.